Tuotteet

- Love People.
Cook them tasty food. -

Tarjoamme päivittäin vaihtuvalta listalta erilaisia paikanpäällä valmistettuja täytettyjä leipiä, salaatteja, piirakoita, toasteja, smoothieita, jogurtteja ja pullia. Lisäksi kahvia, teetä ja kaakaota -tottakai! 

Täytetyt leivät
Tirlin mahtavilla leivillä jaksat jatkaa matkaa. Esimerkkejä täytevaihtoehdoista: lohi, cheddar, naudanpaisti, tomaatti-mozzarella tai avocado. Löydä suosikkisi!

Salaatit
Makuvaihtoehdot vaihtelevat päivittäin. Tule maistamaan omasi kun kaipaat raikasta syötävää hikisen ridan jälkeen tai muuten vain!

Smoothiet
Smoothie on sinulle, joka haluat päivän terveyspommin tai muuten vain raikasta syötävää! Smoothiet valmistetaan aina hedelmistä tai kotimaisista marjoista

Toast
Toastvalikoimaamme kuuluu toasteja kuten tomaatti-mozzarella tai punajuuri-manchego. Kinkku-juustotoast maistuu kaikenikäisille  -tämä on Tirlin kestosuosikki vuosien takaa!

Suolaiset piirakat (tarjolla parhaiten tiistai-torstai)
Suolaisten piirakoiden makuelämykset on kokkailtu pääasiassa kasviksista ja piirakat tarjoillaan vihreän salaatin kanssa!

Kahvit
Tässä tallikahvilassa tarjoamme normikahvin lisäksi Jura-kahvikoneella valmistettua ihanaa cappucinoa, espressoa ja lattea. Maistuu rankan ratsastuksen päätteeksi -tai piristeeksi ennen ridahaasteita. Lämmittää myös katsomossa!

Pullat
Tarjoamme ihania suussa sulavia voisilmäpullia ja korvapuusteja :).
Leivomme korvapuustit alusta alkaen itse, ja ihanan tuoksun saat kaupan päälle!

Kaikki kahvilan herkut voit nauttia paikanpäällä tai ottaa mukaan. Tervetuloa!